Binnenmeubelen

 

Binnenmeubelen, dat is natuurlijk een breed begrip, maar er is zoveel mogelijk! De volgende foto’s geven u een impressie.

De meubelen voor binnen worden glad geschuurd, maar niet ten kosten van het robuuste uiterlijk!

Daarna worden er 4 laklagen aangebracht waardoor er warme voorwerpen zoals een kopje thee kunnen worden geplaatst en er geen kringen op komen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de tafel makkelijk afneembaar is en er een glas rode wijn over kan vallen zonder vlekken achter te laten.

Voor buiten worden de meubels natuurlijk ook geschuurd, want splinters zijn niet prettig. Maar voor de buitenmeubelen houden we het toch iets robuuster! Voor de buitenmeubelen kunt u ook kiezen voor een oliebehandeling in diverse kleuren.

U kunt de meubelen in elke maat die u wenst bij ons bestellen voor binnen en buiten, maar vanzelfsprekend kunt u ook voor ander hout kiezen, natuurlijk allemaal van 1e klas hout en netjes afgewerkt. Schroeven zijn niet zichtbaar. Kortom wij gaan voor kwaliteit!

We maken loungebanken, hoekbanken, bijzettafels, keukentafels, buitentafels, hangtafels. Misschien vindt u het leuk voor de afwisseling een Portugese tegel in uw tafel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.